Izvor: Tanjug
21.07.2023 u 19:12
0

KADIROV SE HITNO OGLASIO, OTKRIO PRAVO LICE UKRAJINACA: Ništa im nije sveto, „to što su uradili je MASAKR“

Čečenski lider Ramzan Kadirov saopštio je danas da su Ukrajinci u Belgorodskoj oblasti napali automobil sa hranom za vojno osoblje Ministarstva odbrane Rusije, koji su pratila dva borca samo sa službenim naoružanjem.

„Pre nekoliko dana, mala grupa ‘ološa’ iz Ukrajine ušla je na teritoriju Belgorodske oblasti i izvršila gnusan napad na vozilo Ministarstva odbrane koje je prevozilo hranu za rusko vojno osoblje“, napisao je Kadirov danas na svom Telegram kanalu.

Dodao je da su specijalni transport pratila samo dva borca, koji osim službenih pušaka nisu imali nikakvo oružje.

HOĆE LI KADIROV USPRETI DA ZAUSTAVI PRIGOŽINA? Čečeni na putu za Rostov naišli na veliki problem, Vagnerovci još drže Rostov (VIDEO)

„Svi su videli kako su teroristi ispalili vatru na dva vojnika iz svih vrsta naoružanja koje su imali“, naveo je Kadirov.

Dodao je da su „razbojnici taj podli masakr preneli kao nekakvo herojsko delo, kao da su već zauzeli skoro celu Belgorodsku oblast“.

On je takođe objavio snimak na kojem se Rustam Agujev i Gairbek Delimhanov, šefovi odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova Ruske Federacije za Kurčalojevski i Šatojski okrug Čečenske Republike, obraćaju „banditima sa zahtevom da izađu na njih i da se ne kriju po poljima i napadaju nenaoružane ljude“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter