Izvor: Informer.rs
24.06.2023 u 16:38
6

HOĆE LI KADIROV USPRETI DA ZAUSTAVI PRIGOŽINA? Čečeni na putu za Rostov naišli na veliki problem, Vagnerovci još drže Rostov (VIDEO)

Pripadnici "Ahmata" na čijem čelu je Ramzan Kadirov i dalje pokušavaju da se probiju do grada Rostov koji je blokiran od strane privatne vojne grupe "Vagner".

Na video snimcima koji se neprestano objavlju ja društvenim mrežama vidi se konvoj čečena zaglavljenih u saobraćajnoj gužvi.

DRAMA U RUSIJI! PUTINOV AVION SA NUKLEARNIM DUGMETOM NESTAO SA RADARA! Predsednički Iljušin krenuo iz Moskve, niko ne zna gde se nalazi!

Kadirovske dobrovoljačke jedinice učestvovale su u ruskom napadu na Ukrajinu 2022. godine, koji je počeo je počela 24. februara 2022. godine.

Podsetimo, trupe grupe „Vagner“ pod kontrolom Jevgenija Prigožina krenule su sa linija fronta ka ruskoj prestonici Moskvi, a na svom putu su do sada umarširale u Rostov na Donu, Voronjež i Lipecku oblast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “HOĆE LI KADIROV USPRETI DA ZAUSTAVI PRIGOŽINA? Čečeni na putu za Rostov naišli na veliki problem, Vagnerovci još drže Rostov (VIDEO)”

  1. Evo vam Rusi rat u svom dvoristu. I niste za bolje. Napali ste bratsku Ukrajinu, na nju slali Kadirove islamiste, a sada ste se zaigrali. Slava Ukrajini i sloboda za ruski narod bez autokrate Putina i islamiste Kadirova.

    13
    24
    Odgovori
  2. Da Ukraina nije ubijala Ruse 8 godina i slusala Amere ,spremala se za rat ,svega ovoga nebi bilo , to mnogi zaboravljaju ili nece da vide

    11
    6
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter