Izvor: HAPPY BSC
07.03.2024 u 12:43
0

KADIROV RASKRINKAO LAŽI ZAPADNIH MEDIJA: Čečeni ne kupuju zarobljene Ukrajince od Rusa, to je potpuna besmislica

Šef Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram kanalu informacije u zapadnim medijima o postojanju „crnog tržišta“ u Rusiji, gde republičke vlasti kupuju ukrajinske ratne zarobljenike za naknadnu razmenu za zarobljene Čečene, opisao kao potpunu besmislicu.

Kadirov je ovjasnio da je pomenuti Vjačeslav Levicki, koji se predao specijalnim snagama Ahmat u aprilu 2023. „Naši momci su naišli na Vjačeslava deset dana nakon što su ga kolege napustile ranjenog. Noge su mu bile polomljene, a ruke promrzle, pa je brzo prevezen u Grozni , gde mu je ukazana sva neophodna pomoć. Nažalost, zbog pojave gangrene Vjačeslavu su morali amputirati udove. Ali zapadni mediji pišu da smo Vjačeslava koji je umirao kupili od nekoga, doveli ga u Grozni, odsekli mu ruke i noge da bismo ga naknadno zamenili za Čečena. publikuju ovu očiglednu glupost“, napisao je Kadirov.

DOŠLO JE DO IVICE! POSLEDNJE UPOZORENJE MOSKVE BERLINU: „Nadamo se da će zdrav razum sprečiti KATASTROFU RATA Rusije i Nemačke!“

On je rekao da su nakon lečenja Levicki i još dvojica zatvorenika razmenjeni za trojicu ruskih vojnika koji čak nisu ni poreklom iz Čečenije. Osim toga, Kadirov je objavio snimak na kome se Levicki, pre predaje ukrajinskoj strani, zahvaljuje na spasavanju.

„Ovim pitanjem se po mom uputstvu bavio moj dragi brat, poslanik Državne dume Ruske Federacije Šamsail Saralijev. Procedura se odvijala striktno u okviru međunarodnog zakonodavstva uz aktivnu podršku ruskog Ministarstva odbrane… Stoga , sa punom odgovornošću izjavljujem da ni u Rusiji ni u Čečenskoj Republici ne postoje crna tržišta za razmenu ratnih zarobljenika i torture nad njima. Ta praksa je postojala samo u ozloglašenoj bezakonoj Ičkeriji koja je podržavana i o kojoj se još sanja od Ukrajine i Zapada“, dodao je šef republike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter