Izvor: HAPPY BSC
07.03.2024 u 13:43
0

PUTIN OTKRIO SVE SVOJE SVOJE TAJNE: Priznao da li voli ALKOHOL! Onda su ga pitali još nešto, on je odgovorio: „Zavisi šta grickate“

Ruski predsednik Vladimir Putin ispričao je kako da se efikasno očvrsne i napomenuo da praktično ne pije alkohol i da se trudi da ne pije jaka alkoholna pića.

„Praktično isključujem alkohol, ali se svakako trudim da ne pijem jaka pića. To je veoma dobar postupak, vama kao oficirima je važno, to je stvrdnjavanje. Topli i hladni tuš ili kontrastni tuš. Najefikasnije sredstvo za očvršćavanje“.

Putin je ovo rekao na sastanku sa diplomcima Više vojne vazduhoplovne školu u Krasnodaru.

Putin je rekao šta više voli – krastavce ili paradajz

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom sastanka sa zaposlenima u stakleniku Solnečni dar DOO u Stavropolju odgovorio je na pitanje šta više voli: krastavac ili paradajz.

„Zavisi šta grickamo“, rekao je Putin tokom razgovora sa radnicima u agroindustrijskom kompleksu.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da voli da jede kajganu, a svojevremeno je mogao da pojede deset jaja za doručak.

„Ja sam sa zadovoljstvom jedem kajganu. Jednom sam mogao da kuvam deset jaja odmah ujutru“, rekao je Putin, sumirajući rezultate godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter