Izvor: HAPPY BSC
07.03.2024 u 12:10
0

DOŠLO JE DO IVICE! POSLEDNJE UPOZORENJE MOSKVE BERLINU: „Nadamo se da će zdrav razum sprečiti KATASTROFU RATA Rusije i Nemačke!“

Predsednik komiteta Dume za međunarodne poslove i lider LDPR Leonid Slucki rekao je da je Državnoj dumi dostavljen nacrt žalbe Bundestagu u vezi sa učešćem SR Nemačke u zločinima kijevskog režima.

Predoženo je se da se nacrt žalbe dostavi na raspravu Državnoj dumi 12. marta.

CELA ZEMLJA GORI: U Ukrajini se potpuno promenio tok rata

„Državnoj dumi je podnet nacrt žalbe Bundestagu u vezi sa učešćem Nemačke u vezi sa učešćem Savezne Republike Nemačke u zločinima kijevskog režima protiv civila i šteti civilnoj infrastrukturi na teritoriji Rusije“, rekao je Slucki. rekao je novinarima.

Prema rečima Sluckog, poslanici Državne dume u svom obraćanju Bundestagu pozivaju na „objektivnu istragu o učešću vojnika Bundesvera u neprijateljstvima na teritoriji Ukrajine“. Oni će takođe izraziti nadu da će zdrav razum nemačkog naroda i parlamentaraca sprečiti katastrofu direktne oružane konfrontacije Ruske Federacije i Nemačke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter