Izvor: Alo
07.03.2024 u 12:01
1

AMBASADORKA AMERIKE U MOSKVI MORALA NA RAPORT U KREMLJ: Još jedna greška, i sledi šut-karta!

Ambasadorka Amerike u Moskvi Lin Trejsi pozvana je u Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Ambasadorka SAD na sastanku u MIP-u upozorena je da će svaki pokušaj mešanja u unutrašnje stvari Rusije biti suzbijen – njihove diplomate mogu biti proterane.

PUTIN ZAGRMEO KAO NIKAD: Ova zemlja u Evropskoj uniji postoji samo zbog NAŠE MILOSTI

„Posebno je naglašeno da će pokušaji mešanja u unutrašnje stvari Ruske Federacije, uključujući subverzivne akcije i širenje dezinformacija u svetlu izbora i specijalne vojne operacije, biti oštro i odlučno suzbijani, sve do proterivanja zaposlenih iz ambasade SAD koji su uključeni u takve akcije“, navodi se u saopštenju ruskog diplomatskog odeljenja.

Lin Trejsi je obaveštena da su tri nevladine organizacije iz SAD nepoželjne u Rusiji. U pitanju su „Američki saveti za međunarodno obrazovanje“, „Kulturne perspektive“ i Institut za međunarodno obrazovanje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMBASADORKA AMERIKE U MOSKVI MORALA NA RAPORT U KREMLJ: Još jedna greška, i sledi šut-karta!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter