Izvor: HAPPY BSC/RIA Novosti/Tanjug
04.03.2024 u 11:07
1

NAJBRUTALNIJA PORUKA KREMLJA BERLINU:“ Nemci! Kod vas još uvek ima previše nacista, ako se ne promenite, posledice će biti STRAŠNE!“

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je danas da "denacifikacija Nemačke još nije završena".

Zvanični predstavnik ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da su presretnuti pregovori nemačkih oficira pokazali nedovršenost denacifikacije Nemačke i da je ova situacija, ako se ne promeni, opasna za zemlju.

„Oni, kako sada razumemo, nisu u potpunosti denacifikovani… Najstrašnije je da će to dovesti – i to je činjenica, možete proveriti – ako se ništa ne uradi, ako ovaj proces ne zaustave sami Nemci, pre svega do strašnih posledica po samu Nemačku“, rekla je Zaharova novinarima na marginama Svetskog festivala mladih.

Ovaj komentar usledio je posle poziva nemačkom ambasadoru Aleksandru Lambsdorfu na razgovor u MIP, rekao je neimenovani izvor za RIA Novosti,

ALIJANSA OTPOČINJE VEŽBE NA SEVERU RUSIJA NAJAVLJUJE KONTRAMERE: NATO će  započeti velike vojne vežbe, za odbranu svoje novo proširene nordijske teritorije

Nemački ambasador je pozvan na razgovor nakon što je Margarita Simonjan, šefica ruskog državnog kanala RT, u petak objavila audio snimak približno 30-minutnog razgovora, a na kojem se, kako su mediji preneli, čuje kako četiri oficira Bundesvera razgovaraju o tehničkim mogućnostima krstareće rakete „taurus“ i o tome da li su nemačke krstareće rakete tehnički sposobne da unište Krimski most. Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus izjavio je da pojedini delovi razgovora nisu bili namenjeni široj javnosti, navodeći da bi tužilaštvo moglo da otvori slučaj zbog curenja informacija.

Pistorijus je rekao da su na snimku oficiri Bundesvera razgovarali o „različitim scenarijima“ događaja, a ne o planovima. Prema njegovim rečima, njihov razgovor ne znači odobrenje za prebacivanje krstarećih raketa „taurus“ u Ukrajinu. Portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je ranije da Moskva traži objašnjenje od Berlina povodom tog slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJBRUTALNIJA PORUKA KREMLJA BERLINU:“ Nemci! Kod vas još uvek ima previše nacista, ako se ne promenite, posledice će biti STRAŠNE!“”

  1. Rusija mora preventivno uzvratiti,ako su SAD migle da bace Nuklearnu na Nagasaki i Hirosimu,što i Rusi ne bi mogli na Berlin,u čemu je razlika? Sila se silom uzvraca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter