Izvor: RTS
04.11.2023 u 07:53
3

SRBIJA JE NAŠ PRIJATELJ: Izrael se ograđuje od izjave ambasadora u Hrvatskoj

Ministar spoljnih poslova Eli Koen poručio je da se nedvosmisleno ograđuje od izjava koje se pripisuju ambasadoru njegove zemlje u Hrvatskoj i naglasio da su Srbija i srpski narod cenjeni prijatelji Izraela.

Šef izraelske diplomatije Eli Koen je na društvenoj mreži Iks (Tviter) reagovao povodom izjave ambasadora Izraela u Hrvatskoj Garija Korena, koji je juče, prema pisanju hrvatskog portala Indeks, rekao da „Hrvatska zbog Domovinskog rata dobro razumije čemu je Izrael izložen i da su Srbi s teritorija Hrvatske imali sreće što ih je Srbija htjela primiti, jer arapske države to ne žele učiniti s Palestincima“.

Predsednik Vučić govorio napadima na njega i članove njegove porodice i sveukupnoj hajci

„Nedvosmisleno se ograđujemo od izjava koje se pripisuju izraelskom ambasadoru u Hrvatskoj. Srbija i njen narod su cenjeni prijatelji Izraela i zahvalni smo na trajnoj podršci i partnerstvu naših naroda“, napisao je Koen.

Na svom nalogu na mreži Iks, njegovu izjavu prenela je i Ambasada Izraela u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SRBIJA JE NAŠ PRIJATELJ: Izrael se ograđuje od izjave ambasadora u Hrvatskoj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter