Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 11:05
0

SVI SU SLOŽNI U JEDNOJ STVARI – DA „MOĆNA PLAVUŠA“ BUDE SMENJENA? Evropski parlament danas polemiše o „evakuaciji“ Eve Kaili!

Lideri političkih grupacija u Evropskom parlamentu jednoglasno su odlučili da Eva Kaili treba da bude smenjena s mesta potpredsednice, nakon što je osumnjičena u istrazi o pranju novca i korupciji u ovoj evropskoj instituciji. 

SKANDAL SA VIŠESTRUKIM POSLEDICAMA? Potpredsednica Evropske komisije – Eva Kaili negira optužbe o PRANJU NOVCA i korupciji koja intrigira svet!

Predsednica parlamenta Roberta Mecola saopštila je da će parlament u punom sastavu tokom današnjeg dana odlučiti o smeni Kaili sa mesta potpredsednika ovog tela, ako bude postojala dvotrećinska većina za okončanje njenog mandata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potpredsednica Evropskog parlamenta Eva Kaili osumnjičena je u istrazi o pranju novca i korupciji u ovoj evropskoj instituciji. Nalazi se među četiri osobe uhapšene i optužene u Belgiji tokom vikenda zbog navoda da ih je Katar obasipao novcem i poklonima kako bi uticali na donošenje odluka. Oni bi sredu trebali da se pojave pred sudom. Kaili, jedna od 14 potpredsednika Evropskog parlamenta ,negira da je primila novac od Katara, rekao je jedan od njenih advokata u Grčkoj.

Belgijski istražitelji od petka do juče izvršili su 20 pretresa zbog istrage o pranju novca i korupciji u EP, preneo je BBC. Mecola je upozorila poslanike da je „demokratija na udaru“ i obećala da će integritet parlamenta biti vraćen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter