Izvor: Kurir.rs/Ukrajinska pravda/Yahoo News
13.12.2022 u 10:21
0

„AKO PUTIN UMRE, RAT U UKRAJINI SE NEĆE NASTAVITI“: Ceo svet priča o intrigantnom gostovanju Zelenskog u čuvenoj emisiji, ovo pitanje ga je suštinski „razorilo“!

Predsednik UkrajineVolodomir Zelenski gostovao je u specijalnoj emisiji Dejvida Letermana „Mom sledećem gostu nije potrebno predstavljanje“, gde je izjavio da je uveren kako bi se rat u Ukrajini i automatski završio ako bi nekim slučajem poginuo ruski predsednik Vladimir Putin

ZELENSKOM SE „ZNOJE DLANOVI“ DOK SVE UVERAVA DA PUTIN NEĆE KORISTITI NUKLEARNO ORUŽJE? „Neće se usuditi, želi da živi i plaši se smrti…“

„Pretpostavimo da se Putin prehladi i umre ili slučajno padne kroz prozor i umre, da li će se rat nastaviti?“, upitao je Leterman Zelenskog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ne, onda ne bi bilo rata. Autoritarni režim je užasan. Postoji veliki rizik da o svemu odlučuje jedna osoba“, odgovorio je Zelenski.

„Dakle, kada Putin ode, sve institucije prestaju. Nešto slično se desilo u Sovjetskom Savezu. Sve je stalo. Verujem da bi im bilo teško bez njega. Oni bi se tada fokusirali na unutrašnju, a ne spoljnu politiku“, dodao je Zelenski tokom intervjua koji će biti objavljen na Netfliksu, prenosi Ukrainska pravda.

Voditelj je upitao ukrajinskog predsednika kakvi su mu planovi po završetku rata.

„Ostaću predsednik dok ne pobedimo, a posle ne znam. Ne razmišljam trenutno o tome. Voleo bih da idem na plažu. Da budem iskren, Dejvide, samo želim da odem na plažu kada dobijemo rat. I baš bih voleo da popijem pivo“, rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter