Izvor: RT
30.10.2023 u 16:37
2

TAKO SE RADI SA IZDAJNICIMA: FSB UKRAJINSKOG ŠPIJUNA naterala da „POLJUBI“ ASFALT, a onda…

Osumnjičeni je, dok je radio na opremanju odbrambenih objekata na Krimu, prikupio i preneo ukrajinskoj strani informacije o tim objektima i njihovu lokaciju

Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB) je u Sevastopolju privela državljanina Ruske Federacije zbog sumnje za veleizdaju – prenosio je ukrajinskoj strani informacije o vojnim objektima koji se nalaze na Krimu, javljaju iz službe.

Osumnjičeni je u martu 2023. godine, dok je radio na opremanju odbrambenih objekata na Krimu, prikupio i preneo ukrajinskoj strani informacije vezane za konkretne objekte i njihovu lokaciju, preciziraju iz FSB-a.

Protiv osumnjičenog lica je pokrenut krivični postupak zbog veleizdaje. Sud je doneo odluku da ga privede, istraga je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TAKO SE RADI SA IZDAJNICIMA: FSB UKRAJINSKOG ŠPIJUNA naterala da „POLJUBI“ ASFALT, a onda…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter