Izvor: Sputnjik
10.12.2022 u 12:11
0

TALAČKA KRIZA U NEMAČKOJ: Haos u tržnom centru, mediji prenose da je napadač ubio ženu, pucao na radio stanicu pa uzeo taoce

Neidentifikovani muškarac ubio je jednu ženu, potom pucao u prostorije radio Drezdena, a potom pobegao u tržni centar u tom gradu, gde se sumnja da drži taoce. Jake policijske snage blokirale su tržni centar.

HAPŠENJA U NEMAČKOJ 23 osobe privedene su pod sumnjom da su planirale DRŽAVNI UDAR!

Počinilac je upao u jednu od radnji tržnog centra Altmarkgaleri u centru Drezdena, gde je najverovatnije uzeo taoce, navode nemački mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Muškarac (40) za koga se sumnja da je jutros ubio ženu (70), posle zločina naoružan se uputio ka prostorijama radio Drezdena. Pucao je kroz ulazna vrata te stanice, ali nije uspeo da se probije u unutrašnjost prostorija.

Kada su zaposleni pozvali policiju, napadač je automobilom pobegao ka centru grada i zaustavio se u tržnom centru koji je udaljen oko kilometar od radio stanice.

Tu je ušao u prodavnicu u suterenu tržnog centra, gde je zarobio zaposlene i kupce.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter