Izvor: Tanjug
01.08.2021 u 09:43
0

TALIBANI se ne smiruju: Gađali aerodrom u Avganistanu

 Talibani su gađali međunarodni aerodrom u Kandaharu u južnom Avganistanu sa najmanje tri rakete, saopštio je danas portparol talibana, navodeći da je cilj bio da se osujete vazdušni udari koje izvode snage avganistanske vlade.

PROČITAJTE JOŠ:

DODIK: Ne plašim se hapšenja – IĆI ĆU U SARAJEVO!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Tri vatrogasne ekipe gasile požar

VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Smena turista – čeka se i do dva sata

„Aerodrom u Kandaharu smo gađali pošto ga neprijatelj koristi kao centar odakle sprovodi vazdušne udare na nas“, naveo je portparol talibana Zabiulah Mudžahid.

Zvaničnici avganistanske vlade saopstili su da su raketni napadi primorali vlasti da prekinu sve letove i da je pista delimično oštećena.

Kako su naveli, za sada nema izveštaja o tome da li je neko povređen u napadima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter