Izvor: happybsc
24.08.2023 u 08:11
1

POČELO ODNOŠENJE TELA SA MESTA NESREĆE : Rusija počinje da vri ( FOTO VIDEO)

Kao su objavili mediji i telegram profil blizak Vagnerovoj tela poginul odnesena su sa mesta nesreće.

Medijske agencije objavile su nove fotografij sa mesta incidenta.

Kako se vidi na slikama, spcijalne ruske službe počele su da odnose tela poginulih u padu aviona, u kojem je poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin, kao i njegov prvi zamenik.

Tela poginulih u padu aviona Embraer Legasi 600 počela su da se iznose u automobilima pogrebnih službi radi forenzičkog pregleda.

Dve crne gazele ušle su u ograđeni prostor u 4.30 i izašle u 6.00 časova. Prema preliminarnim podacima, oni će biti odvedeni u mrtvačnicu Tver u ulici Bobkov. Tamo postoji forenzička kancelarija. Kriminolozi i dalje rade na mestu nesreće, navodi se u objavi.

Za sada nema potvrda da li je avion pao zbog kvara, ili je oboren PVO raketama, kako se sve glasnije spekuliše u medijima.

Američki ISW tvrdi da je Prigožin ubijen zbog njegove samoinicijativne misije u Africi, samo nekoliko meseci nakon što mu je progledano kroz prste zbog pobune u Rusiji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČELO ODNOŠENJE TELA SA MESTA NESREĆE : Rusija počinje da vri ( FOTO VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter