Izvor: alo
04.07.2022 u 20:15
0

TERITORIJA UKRAJINE NESTAJE? Predviđaju se velike promene na mapi Evrope

Bivši šef izraelske tajne službe „Nativ“ Jakov Kedmi odbacio je svaku mogućnost očuvanja sadašnje Ukrajine na političkoj mapi sveta.

On je izrazio svoje mišljenje da je ruska specijalna vojna operacija pokrenuta upravo zato što je Moskva videla direktnu pretnju svojoj bezbednosti u savremenoj Ukrajini i akcijama Kijeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski pozvao investitore u Ukrajinu: „Biće to najveći projekat našeg vremena: ekonomski, tehnološki, nacionalni i, što je najvažnije, ideološki!“

– Dakle, ona je (sadašnja Ukrajina) stvorena da bude baza za napad na Rusiju. A sa strateške tačke gledišta, Rusija mora da spreči transformaciju čak i jednog metra teritorije, koja je danas Ukrajina, u bazu za budući napad – kazao je on.

Kedmi smatra da će deo Ukrajine (Novorusija) postati deo Rusije.

– Možda će ući još jedna ili dve oblasti. Na primer, Černihiv je drevni ruski grad, a na drugom delu bivše Ukrajine biće stvorena nova ukrajinska država – izrazio je svoje mišljenje bivši obaveštajac.

To će, smatra ekspert, omogućiti stanovništvu Ukrajine, koje je oduvek smatralo i smatra sebe Rusima, da se vrati u Rusiju, a onima koji sebe smatraju Ukrajincima da žive, poput Belorusije, u okviru savezne države.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter