Izvor: Novosti
23.01.2022 u 16:24
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U ISTANBULU: Autobus se survao u provaliju, ima mrtvih

Najmanje dve osobe, a prema nekim izveštajima i tri, poginule su u autobuskoj nesreći koja se danas dogodila u Istanbulu.

Putnički autobus na liniji Čerkezkoj – Ajdin survao se u 30 metara duboku provaliju nakon što je izleteo s magistrale koja vodi ka autoputu Kuzej Marmara. 

Kako prenose strani mediji, poginula su najmanje dva putnika, dok neki navode da su život izgubile tri osobe, kao i da je 18 osoba povređeno. 

U autobusu je u trenutku nesreće bilo nešto više od 20 osoba, dodaje se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter