Izvor: tanjug
27.12.2022 u 18:23
0

TRAGEDIJA POTRESLA VELIKU BRITANIJU: Mladić izboden nasmrt na podijumu diskoteke

Britanska policija sprovodi istragu ubistva 23-godišnjeg mladića koji je nasmrt izboden na podijumu disko-kluba u Birmingemu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ubistvo se dogodilo u ponedeljak, nešto pre ponoći, u klubu Kran u Birmingemskom kvartu Digbet, okrug Zapadni Midlend, prenosi Bi-Bi-Si.

Uprkos naporima da se spase život izbodenom mladiću,  on je pola sata posle napada proglašen mrtvim, saopštila je policija Zapadnog Midlenda.

-Mladić je uživao sa prijateljima u noćnom izlasku te praznične večeri na Dan poklona, koji se tradicionalno obeležava posle Božića- rekla je inspektorka Mišel Turgud.

Policija veruje da je žrtvi prišla grupa mladića pre nego što je izboden i poziva sve koji su bili u klubu da se jave policiji ukoliko imaju informacije o napadačima.

Znamo da je u to vreme bilo više stotina ljudi u noćnom klubu. Iako smo već razgovarali sa nekima od njih, još pokušavamo da stupimo u kontakt i sa drugim svedocima među kojima možda ima i onih koji su snimili incident -rekla je inspektorka Turgud.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter