Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
24.06.2022 u 22:37
0

TRAGEDIJA UZRUJALA RODITELJE ŠIROM SVETA: Dečak pojeo palačinku, a potom preminuo, razlog je alarmantan!

Postoji mnogo namirnica i različitih supstanci na koje neko može biti alergičan, tako da nije neobično kada je neko alergičan barem na jednu od njih. Ipak, neke alergije mogu biti veoma opasne.

Uhapšen osumnjičeni za pretnje smrću socijalnim radnicima, evo koliko će provesti u pritvoru!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osetljivost na polen kod većine ljudi samo se javlja u blagom obliku, dok druge miris putera od kikirikija može da pošalje u bolnicu. Skot Džonson, šesnaestogodišnji tinejdžer iz Minesote, imao je tešku alergiju na mleko, ali je ipak nagovorio svoje roditelje da ga odvedu u lokalni restoran.

Ono što se dogodilo Skotu je zaista tragično, ali može da posluži kao upozorenje: ako je vaša alergija jaka, možda je najbolje da izbegavate restorane u potpunosti. Naime, Skot je preminuo nakon što je pojeo dve palačinke.

Ako preuzmete rizik i jedete napolju, znajte da nikada ne možete biti dovoljno oprezni, čak i ako kažete osoblju koliko je ozbiljna vaša alergija, ali tada ne zaboravite da sa sobom imate EpiPen, sa rastvorom za hitno ubrizgavanje prilikom anafilaktičkog šoka i drugih alergijskih reakcija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter