Izvor: Kurir.rs
16.07.2023 u 14:40
0

OTAC SKUPLJAO RASUTE DELOVE LOBANJE, KOSTIJU I ZUBA: Traktor sa kosilicom SAMLEO nesrećnu devojku

Kristin Čaves (27), majka malog deteta koja je kao beskućnica živela u Bird Bruk parku u kalifornijskom gradu Modesto, spavala je u visokoj travi kada je preko nje prešao traktor sa kosilicom i bukvalno je samleo.

POLJUBILA DEČKA I ODMAH PALA MRTVA: Porodica neutešna, a ovo je RAZLOG SMRTI

Njujork post prenosi navode porodice nesrećne žene koji su kazali da su policijski istražitelji nakon tragedije ostavili „komade“ njegog tela razbacane po polju samo zato što je ona bila beskućnica, kakvih ima na hiljade u tom gradu.

– Ostavili su velike komade njenog tela svuda okolo, samo prekrivene travom. Više vremena na čišćenje potroše čak i kada treba da sklone ostatke psa (kojege je udarilo vozilo) s ulice – kazala je za Foks40 Rosalinda, sestra preminule.

Sve se desilo 8. jula kada je radnik dobio zadatak da pokosi travu u parku i krenuo da obavi posao, a prema rečima drugih beskućnika sa tog područja, Kristin je oprala kosu u obližnjem potoku i potom legla da se odmori.

Radnik je policiji kazao da nije primetio da je žena spavala sve dok nije primetio telo u travi tek nakon što je tu prošao traktorom sa kosilicom.

On je sam pozvao policajce, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt žene.

Kristinin otac Kristofer je kazao da je u danima nakon stravične pogibije njegove ćerke po parku skupljao delove njenih kostiju, lobanje i zuba.

Navodi se da gradske vlasti dozvoljavale beskućnicima da živeu tom parku, što je Kristin, koja je iza sebe ostavila ćerku od devet godina, činila s vremena na vreme u poslednje tri-četiri godine.

Međutim, dan pre tragedije, park je prodat lokalnoj vinariji, koja je angažovala mehanizaciju za njegovo sređivanje, a beskućnici to nisu znali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter