Izvor: Kurir.rs
10.07.2023 u 14:05
0

POLJUBILA DEČKA I ODMAH PALA MRTVA: Porodica neutešna, a ovo je RAZLOG SMRTI

Ljubavne priče, neretko su pune drame, a pre nekoliko godina dogodila se jedna koja je uzburkala javnost. Sve je bilo savršeno, dvoje mladih su se zabavljali i ludo zavoleli, ali je velika tragedija prekinula njihovu sreću.

ZA OVA TRI ZNAKA BIĆE UZBUDLJIVO LETO: Zvezde im spremaju vrtlog strasti, slede ljubavni izazovi

Devojka je preminula nakon što je prvi put poljubila dečka. Ovaj neočekivan i veoma žalostan događaj dogodio se 2012. kada je Mirjam Dukre-Lemej bila na žurci u Montrealu sa svojim novim dečkom.

Svega par trenutaka nakon što je poljubio, Mirjam je počela da ostaje bez vazduha i brzo se ugušila. Prema izveštaju iz istrage, nije joj radio inhalator, a kod sebe nije imala lek koji je mogao da joj pomogne u takvim situacijama.

Njihova veza je bila sveža i Mirjam mu nije stigla da dečku za svoje alergije, a tog su dana nakon žurke otišli do njegove kuće. Dok se ona spremala za krevet on je pojeo sendvič u kojem je bilo maslaca od kikirikija, a nakon toga je oprao zube. Hitna pomoć je stigla za osam minuta, ali uprkos pokušajima, Mirjam je preminula jer joj je mozak ostao bez kiseonika, piše Independent.

– Uvek je živela normalnim životom, a sa sobom je uvek imala svoj lek i svi su znali za njenu alergiju – ispričala je neutešna majka i dodala:

– Sve je išlo dobro u njenom životu, rekla mi je da se zaljubila. Bio je to prvi put da sam videla svoju ćerku s takvim sjajem u očima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter