Izvor:
10.02.2024 u 08:27
0

TRAGEDIJA NEVIĐENIH RAZMERA: Krenula po ćerku u školu, vratili je u sanduku, četvoro dece ostalo bez majke

Velika tragedija dogodila se u petak oko 17.30 sati u Dolovu nedaleko od Osnovne škole „Aksentije Maksimović“ kod autobuske stanice, kada je Jelenu traktorom pregazio njen teča. 

Majka četvoro dece iz Dolova kod Pančeva, za koju se sumnja da je bila trudna, poginula je u stravičnoj nesreći, kada je biciklom podletela pod traktor kojim je upravljao njen teča! Porodica je neutešna, a niko ne zna kako da objasne deci da njihove majke više nema! Jelenina svekrva Vera je slomljena jer, kako kaže, najmlađa unuka neće ni pamtiti svoju majku!

Kako saznajemo, do tragedije je došlo kada je Jelena biciklom krenula po ćerku koja je bila u školi.

– Sumnja se da je do tragedije došlo kada je Jelena vozila bicikl niz ulicu koja ima veliki nagib, a iz za sada nepoznatog razloga, nije se zaustavila. Ona je, prema izjavama očevidaca, biciklom prešla jednu stranu ulice, kada je podletela pod traktor, koji se kretao oko 20 na sat. Vozilo je bilo propisno osvetljeno. Sumnja se čak na to da su ženi otkazale kočnice – rekao je izvor i dodaje da u vezi s ovim slučajem postoje brojne nejasnoće, te je vozač traktora priveden kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije.

U Jeleninom domu zatekli smo njenu svekrvu Veru, koja je bila uplakana i zabrinuta za njene unuke koji su ostali bez majke.

-Četvoro dece ostalo je bez majke. Kako će oni bez nje odrastati. Po unuku je trebalo da ide moj sin, ali se vratio s posla mnogo umoran, pa je Jelena otišla po dete. Još uvek mi je pred očima slika kako se sprema da krene – rekla je Jelenina snaja Vera i dodala da joj još odzvanjaju njene poslednje reči koje joj je uputila.

„EKSKLUZIVNA SENZUALNA MASAŽA ZA MUŠKARCE“: Ovako izgledaju saloni braće Panić

 -Kada je krenula rekla mi je: „Majka, brzo dolazim!“. Eto to njeno „brzo“ ispada da će doći u ponedeljak u sanduku. Dok je odlazila na biciklu, napomenula sam joj da se ne spušta niz nizbrdicu. Ona je samo odmahnula rukom i navukla kapuljaču na glavu. Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da je vozila dete. Sela je na bicikl i otišla po ćerku u školu, mislila sam da će se brzo vratiti – počinje ispovest Vera, svekrva nastradale Jelene.

Tragedija se dogodila u trenutku kada su se iz škole vraćala deca i njihovi roditelji.

-Majčinu pogibiju i telo zamalo je videla i njena ćerka. Kada je domar saznao ko je nastradao, odmah je dete sklonio. Bio je sve vreme uz nju, dokle god je trajao uviđaj – navodi izvor.

Za tragičnu vest da joj je snaja nastradala čula je od komšija.

-Komšija je uleteo u dvorište i rekao mi je da je Jelena doživela nesreću. Jelenin muž, a moj sin Igor skočio je i odleteo odmah do centra, do mesta nesreće. Ostao je tamo do kasno u noć. Kada je Igor došao, nije prestajao sa plakanjem. Stalno je dozivao. Vikao je: „Jelo, moja zašto?“. Svi smo potišteni. Duša me boli za snajom – kaže svekrva i dodaje:

-Kad pogledam njenu decu, koja majku neće upamtiti, bol me obuzme. Znate li vi da je beba od osam meseci ostala bez majke. A najstarije dete po koje je pošla ide u prvi razred – priča neutešna s svekrva.

Telo nesrećne Jelene P. je poslato na obdukciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter