Izvor: Tanjug
25.04.2023 u 22:21
1

TRAMP JE SILOVAO U GARDEROBI ROBNE KUĆE? Bivši predsednik PRED SUDOM!

U Njujorku je danas počelo suđenje bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu za silovanje nakon što ga je spistaljica E. Džin Kerol optužila u građanskoj parnici za silovanje u garderobi robne kuće sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Tramp je njene tvrdnje nazvao „lažnim“ i „potpunom prevarom“ u objavi u oktobru 2022. godine na svojoj platformi „Truth“.

SPREČEN BOMBAŠKI NAPAD NA CIVILE! Velika akcija nemačke policije – uhapšen džihadista!

Dodao je da je ona izmislila da se srela sa njim kako bi promovisala svoje memoare u kojima je rekla da on nije njen tip, prenosi Rojters.

Očekuje se da će suđenje trajati od jedne do dve sedmice.

Njegovi advokati su rekli da on neće svedočiti, a advokati Kerolove ne planiraju da ga pozovu da svedoči.

Kerolova traži nepriciziranu odštetu, kao kompenzaciju za veliku bol i patnju, dugoročne psihičke posledice i napad na njenu privatnost, saopštili su njeni advokati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TRAMP JE SILOVAO U GARDEROBI ROBNE KUĆE? Bivši predsednik PRED SUDOM!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter