Izvor: Tanjug
20.09.2020 u 14:09
0

TRAMP: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

„Mi zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo godina su se ubijali. Prestaće da ubijaju jedni druge“, rekao je američki predsednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Fajetvilu u Severnoj Karolini.

Tramp je, između ostalog, rekao da će možda biti izabran za Nobelovu nagradu za mir zbog nedavno potpisan sporazum između Beograda i Prištine u Vašingtonu.

– Sledeća stvar je Nobelova nagrada za mir. Siguran sam. Mi zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo godina su se ubijali. Prestaće da ubijaju jedni druge. Rekao sam: „Momci, hajde da se okupimo“. Znate, oni to rade stotinama godina, pod različitim imenima – rekao je Tramp.

On je rekao da su ga nominovali i za Nobelovu nagradu zbog sporazuma arapskih zemalja i Izarela i požalio se kako to mediji, koje je optužio za pristrasnost, nisu o tome izveštavali.

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS U NOVOM PAZARU! Maloletnik slao poruke majci poznanika, kada su se potukli IZBO JE I NJEGA I NJEGOVOG DRUGA

NA KUPUSIJADI STOTINE LJUDI BEZ MASKE I DISTANCE:Skandalozani prizor u Mrčajevcima!

DAN D ZA MILA: Sastaje se ponovo opozicija!

JANKOVIĆ: Osobu koja je preležala koronu ne treba smatrati bezbednom!

Predsednika Sjedinjenih Američkih Država norveški poslanik Kristijan Tibring-Gjede nominovao je za Nobelovu nagradu za mir ovog meseca nakon što je uspeo da potpiše sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa između Beograda i Prištine.

On je ocenio da je Tramp učinio više da se postigne mir između država od većine drugih kandidata za nagradu za mir.

– Mislim da je napravio puno više za stvaranje mira između nacija nego mnogi drugi prethodni dobitnici nagrade – rekao je za „Foks njuz“.

Donald Tramp je prethodno ocenio da će sporazum o ekonomskoj normalizaciji učiniti Srbiju, Kosovo, Balkan i svet sigurnijim i naglasio da je za takav korak bila potrebna izuzetna hrabrost lidera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter