Izvor: Kurir.rs/Beta
18.12.2022 u 21:19
0

TRAMPA ČEKAJU VEOMA NEIZVESNI DANI? Spremne najmanje tri krivične prijave za bivšeg predsednika SAD!

Komitet američkog Konresa koji se bavi napadom na parlament 6. januara 2021. godine priprema se da glasa o zahtevu Ministarstvu pravde da podnese najmanje tri krivične prijave protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa, uključujući prijavu za pobunu, objavio je Politiko.

Ron De Santis prema anketama vodi u odnosu na Donalda Trampa u trci za republikanskog kandidata na narednim predsedničkim izborima u SAD!

Članovi Komiteta to će razmatrati na sednici u ponedeljak, a pored krivične prijave za pobunu, navode se i krivična dela ometanje službenog postupka i zavera sa cijem da se obmane Vlada Sjedinjenih Država.

Nejasno je da li će Komitet u konačnom izveštaju pored ove tri preporučiti i dodatne optužbe za Trampa, ili će se tražiti da se krivične prijave podnesu i za druge osobe koje su pomagale Trampu da pokuša da spreči izborni poraz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima sagovornika Politika, u dokumentu koji će razmatrati Komitet nalazi se opširno obrazloženje za sve preporučene krivične prijave.

Portparol kongresnog Komiteta odbio je da komentariše saznanja Politika, dok je Trampov portparol osudio planove.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter