Izvor: Tanjug
25.01.2024 u 16:07
0

TRESLO SE TLO: Jak zemljotres pogodio Tursku

 Zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale pogodio je danas Malatiju na istoku Turske, a osetio se i u susednim regionima.

Prema informacijama na sajtu Agencije za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama (AFAD), potres se dogodio na dubini od 14 kilometra.

Ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja izjavio je da su angažovani svi timovi AFAD-a i drugih institucija.

VELIKA BRITANIJA VRAĆA ZLATO: Pre 150 godina odneto sa dvora – nepoznati detalji

„Svi timovi AFAD-a i nadležnih institucija započeli su rad na skeniranju terena nakon zemljotresa jačine 5,2 stepena u okrugu Batalgazi, koji se osetio i u okolnim provincijama“, napisao je on na platformi X (Tviter).

On je naveo da za sada nema prijavljenih žrtava ili pričinjene materijalne štete, kao i da nadležne službe „pomno prate situaciju“.

Prema pisanju turskih medija, zemljotres se osetio i u Gaziantepu, Kahramanmarašu, Šanliurfi i Adijamanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter