Izvor: Kurir.rs
28.04.2023 u 09:07
0

POGINULA TRI AMERIČKA VOJNA PILOTA: Dva helikoptera Apača srušila se na Aljasci dok su se vraćali sa obuke

Prošlog meseca, devet vojnika je poginulo u padu dva helikoptera za medicinsku evakuaciju "Black Hawk" tokom rutinske noćne misije iznad Kentakija.

Tri pilota američke vojske poginula su nakon što su se dva helikoptera tipa Apač srušila u centralnoj Aljasci dok su se vraćali sa obuke, objavio je Vašington post, pozivajući se na vojne zvaničnike.

HITNO! AMERIČKA VOJSKA DOBILA NAREĐENJE! Povlače se iz Sirije!

Helikopteri AH-64 Apači z Fort Vejnrajt, američke vojne baze na Aljasci, srušili su se u blizini Hilija, saopštila je 11. vazdušno-desantna divizija na Fejsbuku.

„U toku je istraga o incidentu“, saopštila je vojna jedinica, ne navodeći detalje o nesreći.

„Ovo je neverovatan gubitak za porodice ovih vojnika, njihove saborce i za diviziju“, rekao je general major Brajan Ajfler, komandant 11. vazduhoplovne divizije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter