Izvor: Tanjug
27.10.2023 u 07:31
0

TUŽNE VESTI: Preminuo bivši premijer Kine Li Kećijang

Bivši premijer Kine Li Kećijang preminuo je danas od srčanog udara u 69. godini, deset meseci nakon što se povukao sa funkcije,

Državni servis CCTV preneo je da je Li Kećijang doživeo srčani udar u četvrtak dok je bio na odmoru u Šangaju i da je, i pored svih pokušaja reanimacije, preminuo nešto posle ponoći.

Kako oboriti 24 ukrajinska aviona za pet dana? Zna ruska vojska

Na društvenim medijima građani izražavaju saučešće, a vladini sajtovi obojeni su u crno.Li je bio premijer i šef kineskog kabineta u vreme predsedničkog mandata Si Đinpinga, a povukao se sa svih političkih funkcija u martu.

Poslednji put viđen je u javnosti tokom privatne turističke posete Mogao Grotoesu, turističkoj atrakciji na severozapadu Kine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter