Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 08:31
0

U Argentini REKORDAN PORAST novozaraženih!

 U Argentini je danas zabeležen rekordan broj od 3.604 nova slučaja korona virusa, a ta zemlja koja je u početku uspešno odgovorila na pandemiju sada se bori sa porastom broja ninficiranih, prenosi Rojters.

Ovo je prvi dan od početka epidemije da je dnevni porast broja novozaraženih premašio 3.000, a ukupan broj slučajeva porastao je na 87.030.

U protekla 24 sata nije bilo preminulih, a od početka epidemije zabeležena su 1.694 smrtna slučaja.

SAZNAJTE JOŠ

DIREKTOR POLICIJE O PROTESTIMA: Pripadnici MUP-a trpele silu sve do KRAJNJIH GRANICA! (VIDEO)

MAMIN SIN – NASILNIK! Istina o mladiću koji je sinoć tvrdio da mu je otac umro jer nije bilo respiratora!

VESNA MALIŠIĆ: Ispred skupštine su bili DESNIČARI!

Argentinska vlada levog centra uvela je sredinom marta stroge mere zatvaranja, koje su relaksirane u većem delu zemlje, ali su prošlog meseca vraćene u Buenos Ajresu i okolini.

Pandemija je zadala veliki udarac privredi te zemlje koja je već dve godine u recesiji i u dužničkoj krizi.

Ekonomisti očekuju pad privrede od 12 odsto u ovoj godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter