13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC/Kurir.rs

MAMIN SIN - NASILNIK! Istina o mladiću koji je sinoć tvrdio da mu je otac umro jer nije bilo respiratora!

Svi ga znaju u Majdanpeku! Kako nasilnika, maminog sina...

Petar Đurić je mladić koji je sinoć, na demonstracijama ispred Skupštine Srbije, tvrdio da mu je otac umro od korone jer nije bilo respiratora...

A ovo je priča o njemu koju je objavio "Kurir" u decembru 2013. godine i prenosimo ceo tekst...

Glavni učesnik incidenta u Gimnaziji "Mile Arsenijević Bandera“ u Majdanpeku bio je Petar Đurić - Đufa, sin jedne profesorke te škole, a Majdanpečani pričaju da je ovaj mladić u školu dolazio samo da napravi neki problem

Nasilnik iz Majdanpeka, koji je s drugarima maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića, poslao je "Kuriru" snimak mučenja, a odmah zatim, kad je shvatio da će se saznati njegov identitet, skinuo ga s Jutjuba.

Iako je već neko vreme u Americi, u Majdanpeku Đurića pamte kao vrlo problematičnog. Majdanpečanin J. S, momak koji pamti Đurića kao maturanta, priča da je Petar uvek pravio probleme i da je više izostajao s nastave nego što je dolazio u školu.

- Igra košarku i studira negde u Americi. On je nekad ovde pravio haos - kaže on.

Poznato je, dodaje, i da je snimao profesora Bazića.

- Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje - snimao je svašta i snimke kačio na internet. Taj snimak s profesorom je odmah morao da skine jer se digla velika frka. Dok je bio u gimnaziji, bio je baš problematičan, ali ga je štitila majka, koja je tu predavala likovno, a samim tim i drugi profesori. Dolazio je u školu samo da napravi neki problem - priča nekadašnji Petrov poznanik.

Da je Petar obožavao da sve snima telefonom, potvrđuje priča da je zloupotrebio i rođenog oca.

- Uhvatio je oca posle tuširanja i snimao ga golog. Posle je to donosio u školu i svima pokazivao. Lično sam gledao taj snimak - priča mladić koji nije želeo da kaže svoje ime.

"Kurir" je prethodno pisao da je nekoliko nasilnika profesora istorije Nebojšu Bazića maltretiralo, mahalo mu srednjim prstom ispred lica i uglas mu govorilo: "Skini se, kurvo, hajde dromfuljo, bre". O ovom incidentu zaposleni u Gimnaziji nisu hteli da govore, a direktor nije bio u školi celog dana.

I sam Petar je mejlom potvrdio da je u Americi, ali nije hteo da prizna da je on snimao profesora i učestvovao u njegovom maltretiranju.

- Šaljući vam ovaj snimak želeo sam da skrenem pažnju na situaciju u srpskom školstvu. Mene i mojih drugova nema na ovom videu - napisao je Petar, iako je i profesor Bazić potvrdio da je upravo on jedan od momaka sa snimka.

Profesor Nebojša Bazić, žrtva nasilnika i lošeg školskog sistema, juče nije bio raspoložen za priču, a posle razgovora mu je skočio pritisak.

- Nemojte više da pišete o meni. To može samo da mi naškodi - kratko je rekao Bazić, koji je srčani bolesnik.

Petrov otac je decembra 2013. godine pričao da on ne zna da je njegov sin maltretirao profesora Nebojšu Bazića.

- Nemojte o tome ništa da me pitate. Hajde da pričamo o pozitivnim stvarima i svima će biti lepše. Otkud znam da li je moj sin učestvovao u tome?! I da jeste, nije bio sam. Za sve je kriv sistem školstva. Sin mi sada živi u Americi i uspešan je. To se desilo pre mnogo godina - kaže Đurović i dodaje da je profesor Bazić izuzetno fin čovek i njegov kućni prijatelj.

Komentari korisnika (1)

Mira

Njemu treba Bog


Ostavite komentar