Izvor: Sputnik Srbija
10.08.2022 u 18:23
0

U HERSONU OTVOREN SUBVERZIVNI ANALITIČKI CENTAR KIJEVSKOG REŽIMA

U Hersonu je otvoren subverzivni analitički centar kijevskog režima, saopštio je predstavnik bezbednosnih snaga Rusije.

Prema njegovim rečima, nakon razgovora sa bezbednosnim snagama jedan od lidera ove organizacije, šef sektora za regionalna istraživanja Aleksandar Maksimenko, pristao je da govori o nekim metodama suprotstavljanja integraciji na primeru Hersona.

PUTIN O RUSKIM GRADITELJIMA: Pokazali veliku hrabrost u DNR i LNR

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da je analitička grupa radila u gradu do kraja juna 2022. i pripremila dokumente za kancelariju Vladimira Zelenskog. U centru su delovali oficiri specijalnih službi, uključujući Spoljnu obaveštajnu službu Ukrajine.

„U našem centru se pojavila ideja da se napiše analitička beleška kabinetu predsednika o suzbijanju integracije Hersona u sastav Rusije. Napisao sam u ovom dokumentu šta je potrebno da bi trezor radio što duže, kako ne bi napuštali ljude i što duže finansirali službenike i sve one koji se ovde nalaze, kako bi se što više odložio proces integracije“, objasnio je Maksimenko.

Istovremeno je naveo da se u samim tekstovima konstatovalo da su ruske vlasti počele da isplaćuju penzije i plate državnim službenicima.

Maksimenko je takođe naglasio da je dobrovoljno pristao na saradnju sa ruskim snagama, predao sve informacije kojima raspolaže o radu centra i predao radnu dokumentaciju. Takođe je uverio da namerava da u najskorije vreme podnese zahtev za rusko državljanstvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter