Izvor: Sputnik Srbija
10.08.2022 u 18:26
0

ZAVRŠENI PREGOVORI: Ukrajina želi da Švajcarska zastupa njene interese u Rusiji

Švajcarska i Ukrajina su postigle dogovor o tome da interese Kijeva u Rusiji zastupa Švajcarska, a sada se čeka saglasnost Rusije.

Ukrajina je izrazila želju da Švajcarska zastupa njene interese u Rusiji. Pregovori o tome su završeni. Da bi dogovor stupio na snagu Rusija mora da se složi“, saopštilo je švajcarsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SNAGE DNR OKRUŽUJU AVDEJEVKU: Ukrajinska vojska imaće izbor – ili da polože oružje ili da poginu!

U Ministarstvu ističu da Švajcarska od početka sukoba bila spremna da bude na raspolaganju Kijevu i Moskvi i da obezbedi mesto za pregovore i ekspertsku podršku tokom potencijalnih pregovora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter