Izvor: Tanjug
22.05.2020 u 19:29
0

U ŠPANIJI PREMINULO JOŠ 56 OSOBA: Ukupno 28.628 žrtava

U Španiji je od posledica korona virusa preminulo još 56 osoba, čime je ukupan broj žrtava dostigao 28.628, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Ukupan broj zaraženih porastao je danas na 234.824, dok je u četvrtak registrovano 233.037 obolelih, dodaje ministarstvo.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

U četvrtak je prijavljeno da je od posledica korona virusa preminulo 48 osoba, što je što je bio prvi put od 16. marta da je broj umrlih na dnevnom nivou pao ispod 50.

Rojters, međutim, napominje da se porast u broju preminulih i zaraženih ne može porediti sa danom ranije jer različiti regioni prijavljuju podatke sa zakašnjenjem.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter