Izvor:
04.03.2024 u 10:39
0

UČENIK SA ORUŽJEM UPAO U ŠKOLU: Uplašeni đaci se zabarikadirali u učionicama, policija kod tinejdžera pronašla PIŠTOLJ-IGRAČKU (VIDEO)

Opsadno stanje vladalo je jutros u školi u jednom bečkom naselju, jer je dojavljeno da je u objekat ušao učenik naoružan pištoljem.

Nekoliko timova policije je hitno reagovalo. Nešto posle 8.45 časova, policajci su došli u školu u 6. okrugu i ušli zgradu teško naoružani. Desetine đaka je već stajalo ispred, ali je tokom operacije u školi ostalo nekoliko učenika.

Zbog velike operacije u okolini škole je bilo saobračajnih gužvi i dužih čekanja. Kako je policija tada potvrdila putem „Ks” (bivši „Tviter”), rečeno je da je učenik viđen u školi sa vatrenim oružjem. Policija je obezbedila prostor oko škole i pročešljala učionice.

Na snimcima se vidi kako oficiri iz specijalne jedinice Kobra utrčavaju u školu. Učenici su se zabarikadirali u učionicama sa stolicama i stolovima. Kažu da su tako ostali na časovima oko 2 sata – onda im je javljeno da su bezbedni.. Policija je pronašla učenika i sa sobom je imao pištolj za peintbol.

Oko 10 časova je potvrđeno da je učenik sa sobom imao pištolj igračku i marker za paintball, što je izazvalo paniku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter