Izvor: Tanjug
14.04.2023 u 22:20
1

UKRAJINA DOBILA NOVA OBEĆANJA: Ukrajinski premijer otkrio koliko će još novca dobiti za nastavak borbe!

Ukrajini je na sastancima u Vašingtonu ove nedelje obećano još 5 milijardi dolara za podršku borbi protiv Rusije, rekao je danas ukrajinski premijer Denis Šmihal.

On je precizirao da je Ukrajina dobila nova obećanja dodatne podrške iz Švajcarske, Danske i niza drugih zemalja, kao i da je postigla sporazum sa američkim proizvođačem aviona Boing kojim su ukrajinske kompanije oslobođene 200 miliona dolara duga.

JOŠ JEDNA ZEMLJA SE PRIDRUŽUJE ANTIZAPADNOM BLOKU: Dok se Amerika povlači sa Bliskog istoka, Kina uskače i preuzima glavnu ulogu

Šmihal se u Vašingotnu sastao sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), Svetske banke i Evropske investicione banke (EIB), kao i sa najvišim zvaničnicima SAD.

Sastanci, koje je opisao kao „plodonosne“, održani su na marginama prolećnog zasedanja MMF-a i Svetske banke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA DOBILA NOVA OBEĆANJA: Ukrajinski premijer otkrio koliko će još novca dobiti za nastavak borbe!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter