Izvor: TANJUG
13.04.2022 u 07:52
0

UKRAJINA I AMERIKA PRIKUPLJAJU LAŽNE DOKAZE PROTIV RUSIJE! Putinov general žestoko odgovorio Kijevu i Vašingtonu

Ukrajina priprema provokaciju sa montiranim snimcima u gradu Irpenju na periferiji Kijeva kako bi za to optužila Rusiju, rekao je sinoć načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev.

On tvrdi da „kijevske vlasti pod pokroviteljstvom zemalja kolektivnog Zapada na čelu sa SAD nastavljaju da prikupljaju pseudo-dokaze o krivici Rusije“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

S tim ciljem, kako je rekao, u Irpenju se uvodi policijski čas i potpuna blokada grada od 6 časova 12. aprila do 9 časova 15. aprila.

Mizincev je dodao da će u tom periodu biti dozvoljen ulazak samo predstavnicima bezbednosnih struktura i navodnim volonterima, prenosi Sputnjik.

UKRAJINA ŽELI RAT NA MORU! Odbija dijalog!

Prema njegovim rečima, pouzdano je utvrđeno da će „Kijev iskoristiti to vreme da izvede provokaciju i organizuje cinično inscenirano snimanje i dalje širenje lažne vesti u zapadnim medijima“.

Mizincev je naglasio da Ministarstvo odbrane Rusije unapred upozorava „takozvani civilizovani Zapad“ na te akcije Ukrajine.

Ocenio je da „kijevski režim ponovo pokazuje svoju pravu zločinačku prirodu, kao i potpuno zanemarivanje svih normi međunarodnog humanitarnog prava“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter