Izvor: Happy BSC
15.04.2022 u 19:16
0

UKRAJINA PONUDILA POGODBU ZA PUTINOVOG KUMA: Ruski oligarh može biti razmenjen za ratne zarobljenike (FOTO)

Ako Viktor Medvedčuk želi, on može biti razmenjen za ukrajinske ratne zarobljenike, a takva razmena može da se desi i pre njegovog suđenja, izjavila je generalna tužiteljka Ukrajine Irina Venediktova.

NEPOŽELJNI U RUSIJI: Putin proglasio 18 članova EU u Moskvi „personama non grata“

Istovremeno, napomenula je da će, dok će tužilaštvo insistirati da mu se mera zabrane promeni sa kućnog pritvora na pritvor, prenose ruski mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medvedčuk je od maja 2021. bio u kućnom pritvoru, odakle je, kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine, pobegao 28. februara, četiri dana od početka rata u Ukrajini. 

Kijev ga sumnjiči za veleizdaju i pokušaje pljačke nacionalnih resursa na Krimu, koji je Moskva anektirala 2014. godine, za finansiranje separatista na istoku Ukrajine, kao i za odavanje osetljivih informacija Rusiji.

Jedan je od najbogatijih ljudi u Ukrajini, a Putin je navodno kum Medvedčukove ćerke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter