Izvor: ALO
23.02.2024 u 18:41
2

UKRAJINA VIŠE NE POSTOJI, KIJEV U OPASNOSTI: Zapad je video koliko je Ukrajina LOŠA investicija, daljnja pomoć se odbija.. prepušteni SAMI SEBI

Holandske vlasti saopštile su da će uskoro potpisati desetogodišnji bezbednosni sporazum sa Ukrajinom koji ima za cilj nastavak vojne podrške, pomoć u obnovi zemlje i unapređenje sajber odbrane.

Holandske vlasti saopštile su da će uskoro potpisati desetogodišnji bezbednosni sporazum sa Ukrajinom koji ima za cilj nastavak vojne podrške, pomoć u obnovi zemlje i unapređenje sajber odbrane.

„Bez zapadne podrške, Ukrajina kakvu poznajemo će prestati da postoji“, rekao je rekao je holandski šef diplomatije Hanke Bruins Slot.

 

RUSIJA NE STAJE NA UKRAJNI! SPREMA HIBRIDNI UDAR NA EVROPSKU ZEMLJU: Jedna zemlja nek se spremi….a ZNAJU zašto

 

Nemačka je prošle nedelje potpisala sličan sporazum sa Ukrajinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UKRAJINA VIŠE NE POSTOJI, KIJEV U OPASNOSTI: Zapad je video koliko je Ukrajina LOŠA investicija, daljnja pomoć se odbija.. prepušteni SAMI SEBI”

  1. Amerikanci nisu pomagali Ukraini, taj sav novak koji je poslat je zapravo kupovina buducih investicija. Kada se bude gradila infrastruktura, ulagalo u razvoj ekonomije, tu ce Amerikanci i EU imati prodor i povratice mnogo vise nego sto su do sada ulozili. Ovo sad je samo procena da ne mogu da izvuku vise novca jer Ukraina nece povratiti teritorije, u samim tim nema vise „pomoci“. Sve je samo jedna kalkulacije, biznis, nema tu govora o emopatiji, etici, i bilo cemu iz domena ljudskosti.

    1
    0
    Odgovori
  2. Da nije mozda Ukraina Vasa dedovina vama sa zapada, sto ste se toliko zabrinuli, ili vas muci nesto drugo, propali su vasi halapljivi planovi, O TOME SE RADI,

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter