Izvor: Alo.rs
22.06.2023 u 16:36
1

UKRAJINSKI PREMIJER OTKRIO PLAN KONTRAOFANZIVE: Evo šta ih usporava, ruski potez je bio KLJUČAN

Premijer Ukrajine Denis Šmigal izjavio je da će za ukrajinsku kontraofanzivu biti "potrebno vreme", ali da je optimističan u vezi sa njenim uspehom.

„Nažalost, tokom naših priprema za kontraofanzivu i Rusi su se pripremali. Ima mnogo minskih polja, što zaista usporava kretanje“, ukazao je Šmigal.

Njegovi komentari su usledili nakon što je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, priznao u intervjuu za Bi-Bi-Si da je napredak na bojnom polju „sporiji od željenog“.

ŽUSTRO I MOĆNO: Belorusija objavila VEŽBU MOBILIZACIJE nakon raspoređivanja ruskih nuklearnih raketa (FOTO)

Šojgu: Ukrajinske snage pretrpele ogromne gubitke, u toku pregrupisavanje

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu podneo je raport ruskom predsedniku Vladimiru Putinu o aktivnosti ukrajinskih snaga.

Šojgu je rekao da su ukrajinske jedinice smanjile obim aktivnosti i da se sada bave pregrupisavanjem.

Ukrajinske snage pretrpele su ogromne gubitke. Uprkos tome, ukrajinska vojska i dalje raspolaže snagama za ofanzivu“, rekao je Šojgu.

Ruska vojska sprovodi pripreme za reagovanje na nova ofanzivna dejstva snaga Kijeva, istakao je ruski ministar odbrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINSKI PREMIJER OTKRIO PLAN KONTRAOFANZIVE: Evo šta ih usporava, ruski potez je bio KLJUČAN”

  1. Bolesno kada jedan moćan čovjek ruske vojske uvijerava Putina kako uništava zapadno oružje i Ukrajinski vojsku a evidentno gubi teritorije sigurno i polako. Da nije naredio da se digne u zrak brana već davno bi Rusi napustili Ukrajinu. Ruska vojska u stvari više ne postoji već razularena masa idiota koja kako se vidi bilježi sa fronta.Rusko oružje koje ostaje nakon biježanije je staro preko 50godina i ni u kojem slučaju ne može parirati zapadnom.Nikada Rusija nije dobila rat van granica svoje države. Afganistanu su ih lopatama protjerali toliko o ruskom vojniku.

    0
    5
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter