Izvor: Sputnik Srbija
17.09.2022 u 19:19
0

UKRAJINSKE SNAGE UHAPSILE 7 STUDENATA ŠRI LANKE: „Oni mogu biti iskorišćeni za lažne vesti i provokacije protiv Rusije“

Ukrajinske jedinice uhapsile su 7 studenata sa Šri Lanke koji su studirali na medicinskom fakultetu u Kupjansku, oni mogu biti iskorišćeni za lažne vesti i provokacije protiv Rusije, izjavio je Vitalij Gančjov, načelnik vojno-civilne administracije Harkovske oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oslobođen deo Batkenskoj oblasti u Kirgiziji u koji je ranije ušla tadžikistanska vojska!

„Saznali smo da su ukrofašističke jedinice privele sedam državljana Šri Lanke koji su studirali na Medicinskom fakultetu u Kupjansku. Oni su odvedeni u nepoznatom pravcu. S obzirom na poznate metode rada ukrajinskih specijalnih službi, ne isključujemo provokacije protiv vojno-civilne administracije Harkovske oblasti i Ruske Federacije. Pritvoreni stranci će vrlo verovatno biti iskorišćeni za proizvodnju lažnih informacija, svedočenja sličnih Buči i Izjumu“, navodi Gančjov u video snimku objavljenom na Telegram kanalu administracije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter