Izvor: tanjug
11.12.2022 u 08:25
0

UKRAJINSKI AGENTI PRIZNALI: „Mi stojimo iza napada na rusku bazu na Krimu, nastavićemo da uništavamo rusku vojsku“

Ukrajinski gerilski pokret „Ateš“, koji deluje na Krimu, preuzeo je danas odgovornost za paljenje ruske vojne baze, javlja „Ukrajinska pravda“.

I DALJE OFANZIVNO: Ukrajinske snage ponovo gađale centar Donjecka raketama – „Grad“!

Baza mobilisane ruske vojske u selu Sovjetske na ukrajinskom Krimu gori. Naši agenti su radili kako se očekivalo. Dugo smo radili na ovom ‘projektu’ i, naravno, sve nam je pošlo za rukom. Nastavićemo da uništavamo rusku vojsku iznutra, naveli su pripadnici Ateša na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni tvrde da je u požaru u bazi bilo žrtava i obećali da će objaviti broj nastradalih.

Ukrajinska pravda“ navodi da su pojedni ruski mediji pisali u subotu da je došlo do požara u selu Sovjetske, a bilo je reči i o poginulim vojnicima.

Ukrajinski list je dodao da je o dva mrtva vojnika pisao proruski kanal „Krimski“, pozivajući se na izvor u krimskoj vladi, a da je oko 200 vojnika premešteno posle požara.

Tada je bilo navedeno da je uzrok požara „nepažljivo rukovanje vatrom“.

Kanal „Krimski vetar“, koji podržava Ukrajinu, tvrdi da su u kasarni živeli mobilisani rezervisti.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter