Izvor: Tanjug
04.09.2022 u 22:40
0

Ukrajinski premijer Denis Šmihal dao je predloge Olafu Šolcu kako da isporuči tenkove Leopard 2 Kijevu!

Ukrajinski premijer Denis Šmihal predložio je nemačkom kancelaru Olafu Šolcu na današnjem sastanku u Berlinu načine na koje bi Nemačka mogla da snabdeva Kijev tenkovima Leopard 2.

„Razgovarali smo o tom pitanju. Čak smo predložili načine na koje bi Nemačka mogla da isporuči ove tenkove Ukrajini“, rekao je Šmihal, prenele su RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napomenuo je da ne može da otkrije „sve dogovore i sve detalje razgovora“ i dodao da je sa Šolcom vodio „apsolutno konstruktivan razgovor o svim ovim pitanjima o tenkovima i drugim vojnim sistemima za Ukrajinu”.

Istakao je da je optimista da će tenkovi biti isporučeni u Kijev.

Ministri energetike zemalja EU razmatraće na sastanku u petak opcije kojima bi se mogle obuzdati rastuće cene energenata!

Početkom septembra lider nemačke opozicione Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Fridrih Merc založio se za to da bude odobren zahtev Kijeva za isporuku nemačkih tenkova Leopard 2.

Nemačka je najavila i isporuku nekoliko sistema savremenog PVO sistema IRIS-T Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter