Izvor: Kurir.rs
20.11.2022 u 19:01
0

UMALO MU NIJE ZASTAO DAH KADA JU JE UGLEDAO: Bajdenova unuka Naomi se zavetovala na večnu ljubav u impozantnoj Beloj kući, čitav svet priča o njenoj BAJKOVITOJ venčanici!

U vrtu Bele kuće održano je venčanje Naomi Bajden (28), unuke aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena, i njenog izabranika, pravnika Pitera Nila (25).

VENČANJE IZ BAJKE U BELOJ KUĆI: Bajdenova princeza izgovorila sudbonosno „DA“ (FOTO)

Raskošnom venčanju prisustvovalo je nekoliko stotina zvanica, a kako prenosi AFP, za ovu priliku vrt Bele kuće je bio ukrašen girlandama od belog cveća. Naomi Bajden je starija ćerka Hantera Bajdena, mlađeg sina američkog predsednika. Naomi je dobila ime po Bajdenovoj starijoj ćerki, koja je poginula zajedno s majkom u saobraćajnoj nesreći 1972, kada je imala nešto više od godinu dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mlada je do oltara došla noseći venčanicu Ralfa Lorena, koja je bila inspirisana princezom od monaka Grejs Keli, preneo je Vog.

Kroz istoriju Bela kuća je ukupno 18 puta bila mesto venčanja. U njoj su se, između ostalih, 1971. godine venčali ćerka Ričarda Niksona, bivšeg predsednika, kao i 2013. godine ćerka Pita Soze, fotografa Baraka Obame. U Beloj kući su četiri puta organizovani banketi nakon venčanja koja su održana na drugim mestima. Među njima je i proslava venčanja Džene Buš 2008. godine, jedne od ćerki Džordža Buša mlađeg. Sada se prvi put dogodilo da jedan predsednik u Beloj kući uda unuku.

Zanimljivo je da je novinarima koji izveštavaju iz Bele kuće pristup bio onemogućen uz obrazloženje da se radi o privatnom događaju. Zbog toga je pokrenuta rasprava u javnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter