Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 12:34
0

PORODICA NE MOŽE DA ŽIVI BEZ NJE: Unuka bivšeg trenera nije ni trebala ode na zabavu, nadali su se da je oteta

Teroristi Hamasa ubili su u subotu Mai Naim, unuku bivšeg izraelskog selektora Šlomoa Šarafa i nećaka trenera Juvala Naima koji je istakao da porodica još uvek ne može da se oporavi.

DEVOJKA (25) SAMA UBILA PET TERORISTA I SPASLA KIBUC: Mreže bruje o podvigu mlade Izraelke

Ona je ubijena na zabavi u Bareiju gde su pripadnici Hamasa ubili i kidnapovali više desetina Izraelaca.

Juval Naim je rekao da je Mai bila „dijamant porodice“ i da život bez nje neće biti isti.

Za izraelske medije je otkrio da ona nije ni trebala da bude na zabavi.

– To je valjda subina. Prodala je kartu koju je imala za žurku, u 23.30 je već bila u krevetu, ali su je nakon ove odluke pozvali prijatelji i nagovorili da ipak ide sa njima. Njeni roditelji nisu znali da je izašla, bili su sigurni da je u krevetu. Kad su ujutro ustali, videli su da je nema, a onda je u 8:30 nazvala i rekla: „Pucaju na mene“. Nije imala sreće, vozila se autom prema Bareju, a kapija je bila zatvorena. Ostavila je auto na ulazu i ušla unutra, upala je u zamku. Svi su otišli u skloništa zbog straha od projektila, a teroristi su bacali granate i pucali u skloništa.

Juval je rekao da je bio dosta blizak sa ubijenom devojkom.

– Stvarno draga devojka, voljena, nikad je niste čuli da je povisila glas. Srce me boli, ne mogu se oporavim od ovoga. Već tri dana su prošla, a ja sam slomljen, ne znam kako bih mogao da vodim trening. Ne znam da li ću moći da se oporavim od ovog udarca. Nikada se u životu nisam ovako osećao, a prošao sam kroz mnogo teških stvari. Tužan sam, ne mogu ništa da radim. Bila je divna devojka, uživala je u životu, bila je na raftingu u Južnoj Americi, tamo je upala u vrlo visoke talase, i tada su joj spasili život. 

– Njen osmeh i zagrljaj. Inače se ne vezujem za ljude, ali za nju sam se vezao na poseban način. Bila je bliska sa mojom porodicom, sa ćerkom i sinom. Imala je dobro srce, bila je nešto posebno. Imam tri brata, ja sam najstariji. Njenog oca nikada nisam video da plače, a danas se i on srušio. Nadali smo se do kraja, da je možda uspela da pobegne u voćnjak ili da su je oteli, to je bila poslednja opcija, kao i da je ubijena.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter