Izvor: BSC Happy
28.02.2023 u 11:14
0

UPOZORENJE ZAPADU IZ KREMLJA: Obustava sporazuma START dok se ne čuje ruski stav

Portparol Kremlja Dimitrij Peskov izjavio je će Vašington morati da sasluša Kremlj povodom situacije u Ukrajini, a do tada će Rusija biti prinuđena na korake koji ne doprinose bezbednosti u Evropi i svetu.

Obustava sporazuma START o smanjenju nuklearnog naroužanja je odgovor Rusije sve dok Vašington i zapadni zvaničnici ne budu spremni da čuju stav Kremlja, izjavio je Peskov.

Predsednik Rusije je prošle nedelje uputio upozorenje zapadnim zvaničnicima povodom rata u Ukrajini, rekavši da će Rusija morati da načini obustavu sporazuma START, nakon što je direktno optužio Zapad da je odgovoran za udare na ruske strateške vazdušne baze.

KREMLJ SVIM STRANIM MEDIJIMA ODBIO AKREDITIACIJE ZA IZVEŠTAVANJE SA PUTINOVOG GOVORA: Peskov potvrdio nagađanja!

Zapadni zvaničnici i Vašington i dalje su bez odgovora na upozorenje predsednika Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter