Izvor: tanjug
12.01.2021 u 00:56
0

UPOZORENJE UN: To će nositi ozbiljne posledice po Vašington

Ujedinjene nacije upozorile su danas da bi odluka Sjedinjenih Američkih Država o proglašenju pobunjenika Hutija u Jemenu za teroriste mogla da ima ozbiljne humanitarne i političke posledice.

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! MARIĆ SPREMAN ZA VUČIĆA: Ovo nas čeka u 2021. (ĆIRILICA U 21 SAT)

IRAN ZVECKA ORUŽJEM! Prave nuklearni reaktor koji može da proizvodi materijal za bombu!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Opet više od 2.000 zaraženih!

POKRENUT OPOZIV TRAMPA! Optužen da je podsticao na pobunu protiv SAD!

VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU! Velike subvencije za ovu privrednu delatnost!

Odlazeća američka administracija najavila je da će proglasiti pokret proiranskih, šiitskih Hutija u Jemenu za inostranu terorističku organizaciju.

– Strahujemo da će ta odluka negativno uticati na uvoz prehrambenih namirnica i drugih bitnih proizvoda u trenutku kada sve veći broj građana Jemena umire od gladi – rekao je portparol UN Stefan Dižarik.

On je dodao da su UN zabrinute da bi proglašavanje Hutija teroristima moglo štetno da deluje na napore u cilju obnove političkog procesa u Jemenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter