Izvor: happy bsc
12.01.2021 u 00:37
0

BEKSTVO IZ ZATVORA: Robijaši napravili kanap od čaršava, čuvari ostali u šoku

Kancelarija šerifa zatvora u Mersed okrugu, 160 kilometara od San Hozea u SAD, saopštila je danas da su 10. januara, nešto posle ponoći, šestorica robijaša pobegla iz tog kazneno-popravnog doma.

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! MARIĆ SPREMAN ZA VUČIĆA: Ovo nas čeka u 2021. (ĆIRILICA U 21 SAT)

IRAN ZVECKA ORUŽJEM! Prave nuklearni reaktor koji može da proizvodi materijal za bombu!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Opet više od 2.000 zaraženih!

POKRENUT OPOZIV TRAMPA! Optužen da je podsticao na pobunu protiv SAD!

VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU! Velike subvencije za ovu privrednu delatnost!

Preliminarni izveštaji su pokazali da su zatvorenici uspeli da dođu do krova zatvora i da iskoriste konopac koji su napravili od čaršava, spuste se niz zid i pobegnu.

Zatvorska služba je odmah formirala radnu jedinicu koja ima za cilj da uhvati begunce, koji se smatraju naoružanim i opasnim.

Sva šestorica su Latinamerikanci i terete se za razna dela – od kršenja uslovne kazne, nošenja oružja, nesavesne vožnje, do pokušaja ubistva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter