Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 20:06
0

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Ispovesti dece: Tata nas je učio kako da isečemo bebi glavu (VIDEO)

Dok mnogi širom sveta negiraju da postoji satanistička i pedofilska elita koja zlostavlja decu, dokazi govore suprotno!

OVO MORATE PROČITATI

SINIŠA MALI NA HAPPY TV: Počela je isplata 100 evra, naše mere su pogodile cilj!

DAJ DOKAZE! Državna sekretarka MUP: Neka Igor Jurić kaže šta zna o političaru pedofilu

POKUŠAJ ATENTATA NA VLADIKU JOANIKIJA! On je velika opasnost za neprijatelje Crkve!

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Mnogi mediji pokušavaju da to predstave kao „teorije zavera“ mada je dokazano da su mnoge poznate ličnosti učestvovale u zlostavljanju dece. U većini slučajeva je za to javnost saznala tek nakon njihove smrti, mada su tajne službe i policije zemalja u kojima se to dešavalo imale dokaze i nisu ih dostavile tužilaštvima. 

Možda najekstremniji slučajevi su bili u Velikoj Britaniji gde se tek nakon njihove smrti za mnoge ministre, premijere i članove Doma lordova, političare i javne ličnosti obznanilo da su pripadali pedofilskim krugovima koji su seksualno zlostavljali decu. 

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Možda i najpoznatiji primer je britanski Džimija Sevila, čuvenog voditelja radio i televizijske kuće BBC koji je za života slovio za osobu koja je posvećena deci i bio osnivač raznih fondova za pomoć siročićima. Po njegovoj smrti su se pojavile tvrdnje kako je seksualno zlostavljao žene i decu, ali je njegova matična kuća BBC to oštro negirala.  No, pod pritiskom javnosti otvorena je istraga koja je dala šokantne rezultate. 

Utvrđeno je da je čuveni voditelj od šezdesetih godina silovao najmanje 450 žrtava od kojih su većina bila deca ispod 14 godina. Najveći bes u javnosti je izazvala činjenica da je prvi put prijavljen za seksualno zlostavljanje deteta još 1963. ali da je ceo slučaj zataškan. 

Da se takve stvari dešavaju i danas dokaz su i najnoviji slučajevi u SAD gde je utvrđeno da je Džeri Epštajn napravio ceo lanac i omogućavao da se na njegovo privatno ostrvo dovode deca koja su kasnije bila žrtve seksualnog zlostavljanja. Čak je imao i avion koji se zvao „Lolita ekspres“ i koji je dovozio poznate ličnosti na njegovo ostrvo. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

STRAŠNA NESREĆA U PANČEVU Dečak poginuo penjajući se na vagon!

IPAK BEZ NOVČANIH KAZNI ZA NENOŠENJE MASKE NA RADNOM MESTU

Dr Nestorović ISKRENO: NIKAD NE BIH PRIMIO VAKCINU BILA GEJTSA!

NE MOŽE NEDELJNO VEČE BEZ PALAČINKI Na ovaj način ih morate probati!

Među najčešćim korisnicima letova tog aviona bili su bivši predsednik Sjedinjenih Država Bil Klinton i sin kraljice Elizabete princ Edvard, ali i mnoge druge poznate ličnosti. 

Kada je klupko počelo da se odmotava Epštajn je pristao da svedoči i da da dokaze, ali je navodno izvršio samoubistvo u zatvoru, što je izazvalo veliku buru u javnosti. Samoubistvo je počinio dok je bio pod nadzorom takozvane „straže za samoubice“, tj. u prostoriji koja je pokrivena kamerama, prozirnih vrata i u odeći od papira. Očigledno je da neko nije želeo da se istina sazna. 

Ali, postoje brojna svedočanstva dece koja su prošla kroz torturu satanista i pedofila iz vrha svetske elite i snimak tih svedočenja možete pogledati ispod. Unapred vas upozoravamo da je materijal uznemiravajući.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter