Izvor: tanjug
27.03.2024 u 11:40
0

UŽASI TERORISTIČKOG NAPADA VEĆI NEGO ŠTO SE MISLILO: Porastao broj nastradailh u koncertnoj dvorani ima puno dece

Broj povređenih u napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" porastao je na 360, saopšteno je danas iz medicinske službe.

Ukupno 92 osobe povređene u napadu su hospitalizovane, dok su 63 osobe već otpuštene iz bolnica, a 205 je na ambulantnom lečenju, dodao je zdravstveni zvaničnik.

Za teroristički napad u petak uveče na „Krokus siti hol“, u predgrađu Moskve, u kome je ubijeno najmanje 139 ljudi, odgovornost je preuzela Islamska država.

Uhapšeno je 11 osumnjičenih za napad, uključujući četvoricu naoružanih napadača, koji su privedeni u Brjanskoj oblasti, jugozapadno od Moskve, dok su pokušavali, kako tvrde ruske vlasti, da potraže utočište prelaskom obližnje ukrajinske granice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter