Izvor: Kurir.rs
16.10.2022 u 15:28
0

UŽIVO! SEDMI DAN OBNOVLJENIH NAPADA NA UKRAJINU: Novi masovni raketni napad na Ukrajinu!

Rusko raketiranje Ukrajine nastavljeno je i danas, 234. dan rata. Vazdušna opasnost je proglašena u većini regiona Ukrajine.

NOV NAPAD NA KIJEVSKU OBLAST: U raketiranju oštećena energetska infrastruktura

Napad na centralni i zapadni deo Ukrajine

Rakete i dronovi lete ka ciljevima u centru i na zapadu Ukrajine. Raketni udari su zabeleženi u svim regionima.Šefovi regiona i gradova izveštavaju o preletima raketa i dronova. Eksplozije kod Kremenčuga i Kirovograda. U Viničkoj oblasti pretnja raketnim udarom i napadima kamikaza dronova.Nikolajevski region je napao raketni sistem Bastion koji se nalazi na Krimu, kaže upravnik oblasti Kim.

Napad na Nikopolj

Ruska vojska je preko noći gađala na infrastrukturu u Nikopolju – oštećeni su industrijsko preduzeće, dalekovodi i gasovod. Prema lokalnim vlastima pogođeno je određeno industrijsko preduzeće gasovodi i dalekovodi – grad je na kraju ostao bez struje.

PVO ponovo radio iznad Belgoroda

Sistem PVO je radio iznad Belgoroda, čulo se 16 eksplozija, javlja dopisnik RIA Novosti. To se dogodilo oko 11:00 po moskovskom vremenu. Kako javlja dopisnik RIA Novosti, u kućama su podrhtavali prozori, upalili su se auto-alarmi, zvuci su bili različite jačine, od tihih do veoma glasnih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Crnomorska flota izvodi manevre na Crnom moru

Dvanest brodova ruske Crnomorske flote sa krstarećim raketama izvodi manevre u Crnom moru. Rusija je veliki deo strateških bombardera TU-160 i Tu-95 premestila iz centralnog dela Rusije na aerodrome na severom i jugžnom pravcu prema Ukrajini

MSP Kine naredilo građanima da napuste Ukrajinu

Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je građane te zemlje da napuste teritoriju Ukrajine, objavio je kineski državni Global Times na Tviteru.

Državljani Narodne Republike Kine koji se nalaze u Ukrajini pozivaju se da „pojačaju mere predostrožnosti i da se evakuišu“, a ambasada zemlje je spremna da pruži pomoć u organizovanju odlaska, navodi se u izveštaju.

Obnovljena vazdušna opasnost u Ukrajini

U Kijevu, Kijevskoj oblasti, Čerkaskoj i Poltavskoj oblasti proglašena vazdušna uzbuna , javljaju ukrajinski mediji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter