Izvor: Blic
16.10.2022 u 15:25
0

BRUTALNO UBISTVO DEVOJČICE (12) ŠOKIRALO FRANCUSKU: Njeno telo pronađeno u koferu sa čudnim brojevima!

Francuski mediji objavljuju nove detalje oko brutalnog ubistva 12-godišnje devojčice Lole u petak uveče u Parizu, čije je telo nađeno u koferu na ulici nedaleko od zgrade u kojoj je živela s roditeljima.

Podsetimo, nakon što se u petak nije vratila iz škole njeni roditelji alarmirali su policiju i krenuli u potragu za njom. U noći na subotu u koferu na ulici beskućnik je našao telo.

Njena majka je na Fejsbuku ranije objavila sliku devojčice i žene za koju se veruje da ju je namamila i otela.

– Uzbuna! Oteta je naša kći Lola. Posljednji je put viđena u društvu devojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam! – napisala je majka koja je objavila i skrinšot s nadzorne kamere.

Na snimci se vidi kako je devojčica ušla u zgradu u društvu roditeljima nepoznate žene, ali nikad nije stigla do svog stana nakon povratka iz škole. Policija je u podrumu našla tragove borbe te selotejp i skalpel.

Ranije je bilo objavljeno da je nepoznata žena od devojčice zatražila pomoć oko kofera, ali BFMTV kasnije je objavio kako su svedoci rekli da je njih žena sa snimka zamolila za pomoć s teškim koferom te da su joj pomogli da ga prenese do auta. Tvrde i da su je videli kako kupuje kroasan. U to vreme, veruje se, u njenom je koferu bila devojčica

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Le Parizijen piše da su svedoci rekli da im je žena s koferom delovala poremećeno.

Telo devojčice našao je oko 23:30 u petak beskućnik koji je otvorio kofer. Njeno lice bilo je oblepljeno selotejpom, navodno joj je i prerezan vrat, a obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti gušenje.

BFMTV piše kako su na telu devojčice bila ispisana dva broja – 1 i 0. Zasad niko ne zna što to znači.

Policija je roditelje o pronalasku tela obavestila oko 2 sata u subotu ujutro.

Šest osoba je uhapšeno u vezi s ovim slučajem, BFMTV piše da je među njima i žena koja je tražila pomoć oko kofera, kao i beskućnik koji je obavestio policiju. Međutim, veruje se da beskućnik nema veze s brutalnim ubistvom.

HOROR U PARIZU: Telo devojčice pronađeno u gepeku automobila, uhapšene četiri osobe (VIDEO)

Dvoje od tih šestoro pušteno je na slobodu. Le Parizijen piše kako je u pritvoru još njih četvoro, dva muškarca i dve žene, svi rođeni u Alžiru. Dodaju kako ne znaju kako nje objavljeno kako su povezani s ubistvom.

Nakon što je objavljeno da je ubijena devojčica ožalošćeni ispred njene zgrade ostavljaju cveće i poruke.

BFMTV prenosi i pismo koje je napisala njena prijateljica, ukrasila ga je ružičastim srcima:

– Ti Lola, moja prijateljica od vrtića, sad mi se u misli vraćaju sva ova sećanja, kada smo volele da se oblačimo u haljine princeza i kada smo volele da gnjavimo tvog brata. Uprkos vremenu koje će proći, nikada te neću zaboraviti. RIP.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter